Ο Στόχος

Στόχος του Track my Health είναι η σχεδίαση μιας καινοτόμου μεθοδολογίας επεξεργασίας, ανάλυσης, συλλογής…

όλων των βιο-σημάτων που μπορεί να προέρχονται από κινητό τηλέφωνο αλλά και φορέσιμες συσκευής (π.χ. Βραχιολίου ασθητήρων) όπως των αισθητήρων καρδιακού ρυθμού, αρτηριακής πίεσης, του αισθητήρα του γυροσκοπίου (gyroscope) και του αισθητήρα του επιταχυνσιομέτρου (accelerometer). Η εφαρμογή θα αξιοποιεί αυτοματοποιημένα αισθητηριακό/κινητικό έλεγχο, θα ανιχνεύει κινδύνους και κρίσιμες καταστάσεις για την υγεία όσων παρακολουθεί και θα παρέχει αποτελεσματική υποστήριξη.

Τρόποι εκμετάλλευσης του συστήματος

Trak my health Web App

Οι τρόποι εκμετάλλευσής του συστήματος ποικίλουν. Η ευελιξία που προσφέρει η εγκατάσταση και χρήση του μπορεί να αποτελέσει ολοκληρωμένο προϊόν για άτομα με προβλήματα υγείας και μοναχικούς εργαζομένους. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από την εταιρεία Terracom, έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 750 πελάτες σε 63 χώρες θα αποτελέσουν αρωγό στη καθιέρωση του προϊόντος ως λύση πρώτης επιλογής σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Η μεγάλη εμπειρία σε έργα ανάλογου μεγέθους που κατέχουν όλα τα μέλη της σύμπραξης αυτής καθώς και οι διαφορετικές και αλληλοσυμπληρωμένες δεξιότητες τους, εγγυώνται την επιτυχή υλοποίηση του έργου αυτού.

Το Σύστημα

Το προτεινόμενο σύστημα περιλαμβάνει την αυτοματοποιημένη αναγνώριση και αξιολόγηση της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η χρησιμότητα ενός συστήματος που αξιολογεί και ταξινομεί αυτόματα τη φυσική δραστηριότητα που εκτελείται από τον άνθρωπο είναι εξαιρετικά σημαντική για πολλές εφαρμογές στον τομέα της παρακολούθησης της φυσιολογικής κατάστασης των ανθρώπων και κατ’ επέκταση της υγείας τους.

Η αναγνώριση, αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση της ανθρώπινης δραστηριότητας θα πραγματοποιηθεί με τη σχεδίαση κατάλληλων αλγορίθμων μηχανικής μάθησης. Τα περισσότερα συστήματα αυτόματης κατηγοριοποίησης χρησιμοποιούν ταξινομητές με επίβλεψη, όπου χρησιμοποιείται ένα σύνολο σημάτων εκπαίδευσης όπου η κατηγορία είναι γνωστή στο σύστημα εκ των προτέρων.

Η εξασφάλιση συνδεσιμότητας χαμηλού επιπέδου με συσκευές που υποστηρίζουν την τεχνολογία BLE αποτελεί βασικό στοιχείο. Στόχος είναι η έρευνα και σχεδίαση μιας καινοτόμου μεθοδολογίας επεξεργασίας, ανάλυσης, συλλογής όλων των βιο-σημάτων που μπορεί να προέρχονται από κινητό τηλέφωνο αλλά και φορέσιμες συσκευής (π.χ. Βραχιολίου ασθητήρων) όπως των αισθητήρων καρδιακού ρυθμού, αρτηριακής πίεσης, του αισθητήρα του γυροσκοπίου (gyroscope) και του αισθητήρα του επιταχυνσιομέτρου (accelerometer). Όλα αυτά τα δεδομένα / σήματα είναι ευαίσθητα, πρέπει να προστατεύονται κατάλληλα τόσο κατά την αποστολή τους όσο και κατά την αποθήκευσή τους στο Cloud, και για το σκοπό αυτό θα αναπτυχθούν οι κατάλληλοι αλγόριθμοι που θα ενσωματωθούν στο τελικό σύστημα.

Track My Health App

Σκοπός

Σκοπός του Track my Health είναι η έρευνα, σχεδίαση, ανάπτυξη και δημιουργία μιας ολοκληρωμένης μεθοδολογίας και της αντίστοιχης πλατφόρμας που θα παρέχει υποστήριξη και παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο σχετικά με την υγεία τους, είτε γιατί ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες είτε λόγω του απομακρυσμένου περιβάλλοντος εργασίας τους.

Discover all superb features included

Proin condimentum fermentum nunc ipsum froin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris.

 • Task management
 • Support 24/7
 • Real time status updates

 • Scheduling
 • Payment metods
 • Modern layouts

How it works and what you get

Proin condimentum fermentum nunc ipsum froin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris.

 • Task management
 • Support 24/7
 • Real time status updates

 • Scheduling
 • Payment metods
 • Modern layouts

a