Η Σύμπραξη

Για την επίτευξη του στόχου και την επιτυχία του trackmyhealth συνεργάστηκαν οι παρακάτω φορείς και εταιρείες:

Terracom

Η Terracom Α.Ε. ιδρύθηκε το 1999 στα Ιωάννινα με αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. H Terracom είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με εξαιρετική τεχνογνωσία, παραγόμενη καινοτομία αναγνωρισμένη σε ευρωπαϊκό επίπεδο και με πολύ έντονη εξωστρεφή δραστηριότητα.

Η εταιρία έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις φυσικής ασφάλειας (physical security). Η σουίτα λογισμικού Kerveros είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης Κέντρων Λήψης Σημάτων (Alarm Receiving Centers) το οποίο χρησιμοποιείται από το 70% των Κέντρων Λήψης Σημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο. Με τη χρήση του Kerveros φυλάσσονται εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και οικίες καθώς και πολλά μουσεία, τράπεζες, υπουργεία, πρεσβείες κλπ.

divider
CSE-UOI-LOGO 2

Ο ερευνητικός φορέας της σύμπραξης, έχει συνεισφέρει σε εκπαιδευτικές, ερευνητικές και αναπτυξιακές δραστηριότητες, συνεργαζόμενο με ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια, ΤΕΙ, Ερευνητικά Ινστιτούτα καθώς και με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το έμπειρο ερευνητικό προσωπικό του, έχει υλοποιήσει μια σειρά ερευνητικών έργων που σχετίζονται με την ασφάλεια του διαδικτύου και των προσωπικών δεδομένων, την σχεδίαση και ανάπτυξη κρυπταλγορίθμων, την ανάπτυξη ανώνυμων πιστοποιητικών για τη διασφάλιση δεδομένων, την έρευνα και σχεδίαση προηγμένων αλγορίθμων μηχανικής μάθησης, την εφαρμογή τους σε πολλές τεχνολογικές εφαρμογές και την σχεδίαση ευφυών συστημάτων υποστήριξης αποφάσεων, ενώ επισημαίνεται η ιδιαίτερη εμπειρία των ερευνητών στην υπολογιστική Νοημοσύνη, Εξόρυξη δεδομένων και γενικά τεχνικές που συμβάλουν στην Ανάπτυξη Ευφυούς Πληροφορικής όπως αποδεικνύεται από τις δημοσιεύσεις της ομάδας.

divider
Plan SA

Η Plan AE, δραστηριοποιείται από το 2005 με έδρα τα Ιωάννινα, στην παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα. Στα δεκαπεντε  έτη λειτουργίας της έχει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες με σημαντική γεωγραφική διασπορά του πελατολογίου και των συνεργατών της κυριολεκτικά σε όλη την Ελλάδα, παρόλο που λειτουργεί εξ’ ολοκλήρου από την επαρχία και πιο συγκεκριμένα από τα Ιωάννινα όπως προαναφέρθηκε, επιτυγχάνοντας έτσι την πολυπόθητη εξαγωγή υπηρεσιών εκτός της γεωγραφικής περιοχής δραστηριοποίησης της.

a

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi.

a

Our Process

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi.